روش رعایت نکات بهداشتی هنگام نان از نانوا بخواهید - نان ها را با انبر بر روی سفره/پارچه شما قرار دهد. -سفره را روی پیشخوان و میز نانوایی قرار ندهید و از برس ها و سایر وسایل مشترک در نانوایی استفاده نکنید. از نانوایی های محل خود بخواهید به این نکات توجه کنند: - جلوگیری از ورود افراد متفرقه به کارگاه نانوایی - استفاده از ماسک، دستکش و کلاه مناسب توسط کارکنان - شستشوی مکرر دست ها هر نیم ساعت یکبار - به کارگیری یک فرد مجزا برای دریافت پول و کارت بانکی - نانوایی ,نانوایی استفاده منبع
درباره این سایت